COLONOS

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Ναι στους 300 του Λεωνίδα«Αλαφούζος»

Ποια «γελάκια» ενόχλησαν τον Αλαφούζο; 
300 του λεωνιδα


«Ναι» στους «300» του Λεωνίδα, «όχι» στη χαλαρότητα... Αυτή είναι η άποψη του Γιάννη Αλαφούζου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώθηκε για την πρωτοβουλία του Φάμπρι να δείξει στους παίκτες του Παναθηναϊκού επιλεγμένες σκηνές από την ταινία «300» πριν από το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά πληροφορήθηκε επιπλέον ότι ορισμένοι νεαροί αντιμετώπισαν κάπως χαλαρά αυτήν τη διαδικασία (με γελάκια).
Και είναι προφανές ότι δεν του άρεσε η συγκεκριμένη λεπτομέρεια. Αυτό το θέμα, ωστόσο, το χειρίζεται αποκλειστικά ο προπονητής. Από την πλευρά του, πάντως, ο Αλαφούζος δεν εμφανίζεται αντίθετος με την τακτική του Φάμπρι.
«Δεν έκανε κάτι ακραίο. Παρόμοια περιστατικά, τέτοιες κινήσεις, έχουν γίνει σε πολλές ομάδες κατά το παρελθόν» έλεγε ο παράγοντας του «τριφυλλιού» και συμπλήρωνε πως «η επιλογή του, μάλιστα, να δείξει τη μάχη των Θερμοπυλών περιέχει και ιστορικά στοιχεία της Ελλάδας και αυτό μόνο κακό δεν είναι».
Παραιτήσεις... πάγου
Οι παραιτήσεις της Μαίρης Λομβάρδου και του Γιώργου Λιβέρη από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν μια κίνηση που συνδυάστηκε με τον «πάγο» που όπως φαίνεται έχει επέλθει τον τελευταίο καιρό στις σχέσεις του Βγενόπουλου με τον Αλαφούζο, αναφορικά με τις κινήσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού. Ηταν, δηλαδή, μία κίνηση για να εκφράσει ο «Mr. MIG» τη δυσαρέσκειά του. Επιπλέον, υπήρξε και η ανάρτηση πανό κατά του «Βγενό» στο ματς με τον ΟΦΗ.
Η παραίτηση των δύο μελών δεν στερεί σε καμία περίπτωση από τον δεύτερο τη τάξει μέτοχο του «τριφυλλιού» τη δυνατότητα ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στο συμβούλιο της ΠΑΕ. Και αυτό γατί υπάρχουν κι άλλα φίλα προσκείμενα μέλη, που φυσικά δεν αποτελούν επιλογές του και μπορούν να εκφράζουν προσωπικές απόψεις που όλως τυχαίως μπορεί να συμπίπτουν απόλυτα με τις δικές του. Ασχετα αν παλιότερα συνέπιπταν 100% με αυτές του Βαρδινογιάννη. Αυτά συμβαίνουν γιατί ο Παναθηναϊκός δεν έχει αποκτήσει ισχυρή οικονομικά διοίκηση.
Το πιθανότερο, πάντως, είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος να ορίσει νέους εκπροσώπους στο «πράσινο» ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου