COLONOS

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ιδού η πριγκιπική επιταγή!


Ιδού η πριγκιπική επιταγή!

Στοιχεία, αριθμούς, διευθύνσεις και ονοματεπώνυμα που ο Πρίγκιπας Φεϊζάλ δεν θέλησε να βγουν σε κοινή θέα και τα έσβησε με «μπλάνκο» στην πρόταση που μοίρασε στους δημοσιογράφους, φέρνει στη δημοσιότητα το SentraGoal!

Συγκεκριμένα, ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τον αριθμό της περιβόητης επιταγής των 28 εκατομμυρίων ευρώ, το πολυσυζητημένο υποκατάστημα της Barclays στο Λονδίνο που κατατέθηκαν τα χρήματα, αλλά και την ημερομηνία έκδοσης της επιταγής!

Στοιχεία που είναι στα χέρια των επτά βασικών μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και οι οποίοι μπορούν πλέον να τσεκάρουν την αξιοπιστία του Πρίγκιπα και το αντίκρισμα της επιταγής στο όνομα «Panathinaikos FC».

Ο αριθμός της επιταγής είναι «587793», εκδόθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 2012 και τα χρήματα είναι κατατεθειμένα στο υποκατάστημα της Barclays που βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, συγκεκριμένα στην οδό 102 High Street.

Το SentraGoal έχει στην κατοχή του και το όνομα του συμβολαιογράφου που εδρεύει στην Αθήνα και στον οποίο έχει κατατεθεί η επιταγή, αλλά για ευνόητους λόγους δεν το δημοσιοποιεί.

Βεβαίως πως όλα τα παραπάνω υπάρχουν δεν σημαίνει αυτόματα πως το deal είναι έτοιμο να γίνει... Πρέπει να ακολουθήσουν πολλά βήματα και βεβαίως να ξεπεραστούν πολλά εμπόδια και μην ξεχνάμε άλλωστε πως και τις προηγούμενες φορές που παρουσιάστηκαν πρίγκιπες υπήρχαν ανάλογα στοιχεία που αποδείκνυαν την οικονομική ευρωστία των ανθρώπων που ήθελαν να εμπλακούν, αλλά την τελευταία στιγμή, για κάποιον λόγο, έκαναν πίσω...

ΠΗΓΗ SENTRAGOAL



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου